Mbyllet vendvotimi 1075 në Gjimnazin e Kumanovës

Raportohet se tashmë është mbyllur vendvotimi 1075 në Gjimnazin e Kumanovës, asnjë votë nuk u realizua për shkak të prishjes se pajisjes biometrike.

Nuk ka funksionu bateria, kryetari e ka thirr KSHZ me rregullu, kane ardhw po prap nuk ka funskionu. Dhe si e tillw kanw marrw vendim se do ta mbyllin, Nga ora 07:00 e deri tash wshtw hapur por nuk ka funksionuar, pra nuk wshtw leju me votu”, thanw nga vendvotimi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu