Më 1 dhe 8 janar parkim falas në Shkup

Më 1 dhe 8 janar, gjegjësisht ditën e Vitit të Ri dhe ditën e parë të Krishtlindjeve, në hapësirat publike të destinuara për parkim (zonal) me të cilat menaxhon NP “Parkingu i Qytetit” – Shkup, d.m.th. në zonat A, B, C dhe D nuk do të ketë tarifë, njofton kompania publike.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu