Messenger vjen tashmë për disa përdorues me një ndryshim të ri që shumë do ta pëlqejnë

Kjo është një skedë e re e dedikuar ekskluzivisht për thirrjet dhe me të cilën përvoja e përdoruesit do të jetë edhe më e ngjashme me atë të ofruar nga WhatsApp. Edhe pse deri më tani Messenger tashmë ju lejon të bëni thirrje falas dhe video thirrje me kontaktet tuaja, tani kjo do të bëhet nga një skedë tjetër në mënyrë që të mund të ndani në të njëjtën kohë dhe më lehtë skedarë, foto etj. në skedën tjetër dhe të flisni për to, të tilla si raportet theglobalfrontier.

Messenger tani do të ketë katër skeda: Bisedat, Thirrjet, Kontaktet dhe Tregimet. Me këtë dizajn, i cili do të jetë gradualisht i dukshëm për të gjithë përdoruesit, aplikacioni i mesazheve do të duket më shumë si aplikacioni WhatsApp, i cili gjithashtu ka një skedë të dedikuar për thirrjet.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu