Mickoski: Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE do të ketë rezultat historik

Faleminderit deri te Dr. Shaban Saliu, kryetar i Forcave Demokratike të Romëve, i cila ka qenë partner i ndershëm dhe besnik në koalicionin e udhëhequr nga VMRO-DPMNE në 4 vjet e gjysmë që kur jam bërë president, por edhe më parë, tha lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

“Vlerësoj që e gjithë kjo që punuam së bashku rezultoi me dy fitore të mëdha në zgjedhjet lokale si në raundin e parë ashtu edhe në atë të dytë dhe vlerësoj që në zgjedhjet e ardhshme të parakohshme parlamentare do të bëjmë një rezultat historik për vendin tonë të përbashkët, Republikën e Maqedonisë, në të cilën merita ka edhe partia e udhëhequr nga Saliu. Shpresoj që ajo që do të diskutojmë sot dhe ajo që do të dëgjoj këtu sot do të jetë në dobinë time si dhe për Forcat Demokratike të Partisë Rome, të drejtuar nga Dr. Shaban Saliu dhe nga ngjarje të tilla ne vetëm mund të jemi më të mirë, më cilësorë dhe të ecim përpara” tha Mickoski.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu