MPJ-Qeverisë: Thuaji “PO” propozimit francez

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani tha se duke marrë parasysh konsultimet e deritanishme, Ministria e Punëve të Jashtme do t’i propozojë Qeverisë pranimin e propozimit të Bashkimit Evropian për vazhdimin e integrimit evropian.

Osmani në facebook ka shkruar vazhdon se procesi i konsultimit ndërmjet Qeverisë dhe institucioneve të tjera, grupeve të interesuara dhe publikut të gjerë, pas së cilës Qeveria do të marrë vendimin përfundimtar.

Sipas tij miratimi i këtij propozimi do të nënkuptojë mbajtjen e Konferencës së parë Ndërqeveritare, fillimin e procesit të skriningut – në thelb, hapjen e negociatave me kapacitet të plotë – dhe menjëherë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu