Naim Murseli dyshohet se ka patur lidhje me një mashkull

Lidhur me vrasjen e Liridona Ademajt në Kosovë po qarkullojnë dyshime se Naim Murseli ka patur lidhje jashtë-martesore me një burrë.

Prokuroria e Kosovës po dyshon se një lidhje jashtëmartesore mund të ketë qenë një ndër motivet e vrasjes së Liridona Ademaj.

Sipas analistit Arjan Curri, arsyeja e fortë se pse një burrë mund të vrasë një grua është edhe orientimi seksual dhe dyshohet se Liridona ishte në dijeni për lidhjen e Naimit me një burrë.

“Ai ishte i paburrë nga sfida që mund t’i ketë bërë e shoqja, e cila mund të jetë lidhur me orientimin seksual.

Prokuroria në Kosovë po dyshon edhe një trekëndësh dashurie. Gruaja dinte një lidhje biseksualizmi. Dyshohet se ka pasur një marrëdhënie jashtë martesore me një mashkull. Këto nuk janë të miat. Një burrë që vret një grua është i sfiduar. Nuk e kupton, thotë ç’është kjo.

Në raste të tjera e kanë vrarë nga frika se do u dilte nami. Këto i çojnë burrat në akte dhune se nuk janë meshkuj.”


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu