Në 24 orët e fundit janë prodhuar 16.351 MWh energji elektrike

SHA EMV më 04.04. 2023 ka prodhuar 16.351 MWh energji elektrike dedikuar për amvisëri dhe konsumatorë të vegjël, si dhe për nevojat për furnizime shtesë për shkollat, industrinë ushqimore dhe subjekte tjera vitale shtetërore.

Në termocentrale janë prodhuar 12.552 MWh, ndërsa në hidrocentrale dhe Parkun e erës Bogdanci janë prodhuar 3.799 MWh, njofton Pres shërbimi qeveritar.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu