Në Kosovë nafta më shtrenjtë se në Mal të Zi e Maqedoni të Veriut, këto janë çmimet

Kryetari i Shoqatës së Transportit Rrugor të Udhëtarëve, Ruzhdi Kurtishaj, ka krahasur çmimet e naftës në Mal të Zi, në Maqedoninë e Veriut dhe në Kosovë. Në vendin tonë nafta kushton 22 cent më shtrenjtë sesa në dy vendet fqinje.

Kurtishaj ka thënë se 22 cent është ndryshim i madh i çmimit për një litër, duke thënë se kjo situatë bizneset kosovarë po i bën të pabarabartë në tregun rajonal.

Postimi i tij i plotë:

Sot çmimi i naftës për 1 litër është 1.48 në Mal të Zi, 1.50 për një litër në Maqedoni të Veriut e në Kosovë 1.70 euro cent për 1 litër!

22 cent ëdhtë ndryshum i madh i çmimit për 1 litër naftë, ky ndyshim i madhë i cmimit bizeneset Kosovare i ben jo të barabartë në tregun rajonal.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu