Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Me vendim të Komisionit Rregullativ për Energji, nga mesnata çmimi me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 0,50 den. dhe do të shitet me çmim prej 87,50 den/litër.

EURODIZELI (D-E V) dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) më lirë për 1,00 den. dhe kështu çmimi me pakicë i EURODIESEL (D-E V) do të jetë 76,00 den/litër, ndërsa çmimi me pakicë i vajit ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) do të jetë 75.00 den/lit.

Çmimi me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nuk ndryshon.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu