Nikollovski: Bilall Kasami do të konsultohet për emërim të udhëheqësit në stacionit policor në Tetovë

Sonte në intervistën e Alsat-M, nënkryetari i VMRO-DPMNE-së Alekandar Nikollovski dha një lajmë ekskluziv, duke thënë se ministri i Punëve të Brendshme në Qeverinë teknike për të emëruar zyrtarë në sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë dhe Gostivar si dhe disa komuna tjera më të vogla do të ketë takime dhe konsultime me kryetarin e komunës së Tetovës, Bilall Kasamin.

” Ministri teknik i Punëve të Brendshme do të ketë takime dhe do të pranojë sygjerime nga kryetari i komunsë së Tetovës, për emërimin e udhëheqësit të sektorit për punë të brendshme në stacionin e Tetovë. Kështu presim që ky emërim të kryhet në bashkëpunim me kryetarin e komunës së Tetovës”, tha Alekandar Nikollovski, nënkryetar i VMRO-DPMNE-së./Alsat.mk


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu