Një ari me dy këlyshë është kapur nga kamerat në një rrugë në Mavrovë

Një ari me dy këlyshë është kapur nga kamerat në një rrugë në Mavrovë. Videoja është publikuar në platformën sociale “X” (i njohur më parë si “Twitter”).

Banorët e këtij rajoni vitet e fundit, e sidomos ai i mëparshmi, kanë vuajtur nga numri i madh i arinjve, të cilët për shkak të mungesës së ushqimit të mjaftueshëm, kanë hyrë nëpër vendbanime, ndërsa autoritetet kanë vërejtur disa kontakte të ngushta dhe sulme ndaj njerëzve.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu