Nuk do të ketë ujë sot në këtë lagje të Shkupit

Për shkak të ndërrimit të valvulës sot do të ndërpritet furnizimi me ujë për banorët e lagjes Karposh 2 të Shkupit.

Siç informojnë NP “Vodovod”, nga ora 09:00 deri në përfundimin e punimeve, pa ujë do të jenë rrugët “Daskal Kamçe”, “Ivan Agovski”, “Gigo Mihajlovski” dhe një pjesë e “Rugjer Boshkoviq”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu