Petkov: Jemi të qartë, kemi tre kërkesa ndaj Shkupit

Kryeministri bullgar Kirill Petkov i qartë. Kërkon nga Shkupi t’i plotësojë kushtet tashmë të njohura.

Dua të qartësoj se Bullgaria ka tri kërkesa të qarta për progres në temën, Maqedonia e Veriut.

E para është, respektimi i kornizës së miratuar në kuvendin bullgar, e dyta është përfshirja e bullgarëve në kushtetutë që të mbrohen të drejtat e tyre dhe e treta, implementimi i Marrëveshjes për Fqinjësi të Mirë.”, tha kryeministri i Bullgarisë Kiril Petkov.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu