Policët e surprizojnë hajdutin me tortën e ditëlindjes dhe presin të mbushë 18-vjeç për ta arrestuar

Si e imagjinoni ditëlindjen më të keqe të jetës suaj? Me siguri nuk keni rregulluar asgjë, të gjithë ju kanë harruar dhe ju e kaloni natën vetëm duke parë televizor.

Dhe pasi keni vuajtur, është koha të mësoni se ka më keq.

Kur jeni 18-vjeç, e vetmja gjë për të cilën mendoni është të merrni miqtë tuaj dhe të pini në 7 të mëngjesit.

Një adoleshent nga Brazili nuk i ka përjetuar të gjitha këto.

Historia është kështu: Adoleshenti në fjalë akuzohet si një hajdut famëkeq.

Megjithatë, në Brazil të gjithë ata që janë të përfshirë në krime dhe janë nën 18 vjeç nuk mund të arrestohen.

Oficerët prisnin që adoleshenti të mbushte 18-vjeç, ata shkuan në shtëpinë e tij dhe i bënë një surprizë për ditëlindjen e supozuar. I bëjnë festë ditëlindje dhe më pas e arrestojnë.

Natyrisht, ky nuk është i vetmi incident, ku me krimin e adoleshentëve në rritje, autoritetet braziliane janë mësuar t’i trajtojnë ata me tortën ‘e hidhur’ të ditëlindjes.

Videot nga këto festa ditëlindjesh bëhen shpesh virale.

Kështu që herën tjetër që mendoni se keni pasur një ditëlindje të keqe, mendoni se ka patjetër edhe më keq.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu