Prej nesër shtrenjtohen derivatet e naftës, ja çmimet e reja

Derivatet e naftës në Maqedoninë e Veriut nga mesnata do të shtrenjtohen deri në 1.50 denarë për litër.

Me vendim të KRRE-së, benzina EUROSUPER BS-95 me pakicë rritet për 1 denar për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98, EURODIESEL (Д-Е V) dhe vaji Extra Forest për amvisëri (EL-1) për 1,5 denarë për litër.

Çmimi i ri me pakicë i EUROSUPER BS – 95 do të jetë 77,5 denarë për litër, EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 80 denarë, EURODIESEL BS (D-E V) për 74,5 dhe vaji ekstra i lehtë motorik (EL-1) për 74 denarë. litar. Çmimi me pakicë i derivateve M-1 NS është rritur për 0,138 denarë për kilogram dhe do të arrijë në 42,075 denarë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu