Pritje masovike për ministrin Bajrami nga struktura e ASH në Saraj

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Naim Bajrami ka qëndruar për vzizitë në Saraj të Shkupit ku i është organizuar një pritje masovike.

“Në Saraj kam qenë gjithmonë i mirëpritur gjatë tërë procesit që nga 2014-ta. Sonte kjo u dëshmua dhe njëherë me prezencën e aktivit të ASH-së në këtë zonë. Vazhdojmë fuqishëm!” shkruan ministri Bajrami.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu