PROKURORË, MJEK DHE INSPEKTOR NË MPB KANË NDIHMUAR TRAFIKUESIT E DROGËS, DETAJE NGA AKSIONI “DIGA”

MPB-ja ka kapur krerët e një rrjeti të gjerë trafikimi me drogë që ka shitur në Maqedoni dhe jashtë kufijve, raporton SHENJA.

Siç njoftoi ministri i Brendshëm Mitko Çavkov, janë arrestuar gjashtë trafikues kryesisht nga Shkupi, dhe një është në arrati. Çavkov kujtoi se veprimet e tyre kanë qenë të ndihmuara nga një inspektor policie, prokuror, dhe një drejtor spitali të cilët janë kapur më herët në kuadër të aksionit “Rrjeti” i cili ka filluar më herët. Policia megjithatë do të vazhdojë të kërkojë të përfshirë të tjerë në këtë veprim. Ndaj 7 të dyshuarve të kapur dhe atij në arrati janë ngritur padi penale, ndërsa njëri prej organizatorëve tashmë është në paraburgim. Ministria e Brendshme ka bërë hetime për këtë grup prej vitit 2015 dhe gradualisht në momentin që ka siguruar prova ka arrestuar persona të caktuar.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu