Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,36 % në raport me vendimin e datës 23.5.2022.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 nuk ndryshojnë, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) rriten për 1,00 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 0,323 den/kg dhe do të jetë 54,640 den/kg.

Nga mesnata çmimet e derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS 95– 95.00 (denarë/litër)

EUROSUPER BS 98– 97.00 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) 86.00 (denarë/litër).


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu