Qoku: A kanë nevojë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për ndryshim? Arben Taravari sot u përgjigj: PO

Nga: Bekim Qoku

A kanë nevojë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për ndryshim? Arben Taravari sot u përgjigj: PO.

Reagimet e qytetarëve tregojnë se sa i drejtë është vendimi i kryetarit të ASH-së Arben Taravari.

Vendimi i Arbenit na dëshmon që interesi publik ende mund të triumfojë mbi atë privat.

Ai na tregoi se politika shqiptare përmban vlerat të larta morale dhe mund t’i rezistojë tundimit të forcave të errëta.

Shpirtrat opozitarë sot liristh mund të ndihen krenarë dhe të përfaqësuar.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu