Radev thotë “jo”: Nuk ka kushte për vizitën time në Francë

Nuk ka kushte për vizitën time, tha presidenti bullgar Rumen Radev i pyetur për vizitën e tij në Francë, që ka të bëjë me temën e Republikësë së Maqedonisë së Veriut.

Nuk ka përparim për çështjet e hapura në mes Sofjes dhe Shkupit, kështu që nuk ka kushte për vizitën time në Paris, ndërsa presidentit Macron dëshiron të shoh rezultate reale, vlerësoj angazhimin dhe përpjekjet e partnerëve tanë evropianë”, tha Radev.

Për fjalët e kryeministrit bullgar, Kiril Petkov se të gjitha temat do të kalojnë në Kuvendin Popullor, Radev tha “Opsioni i fundit çdoherë është populli”-tha ai.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu