Rasti Muhamed Zekiri, në Slloveni është arrestuar kroati Ivanagiq

Me kërkesë të autoriteteve të Maqedonisë, në Slloveni është arrestuar dhe është dërguar në paraburgim Daniell Ivanagiq, shtetas kroat dhe bashkëpronar i kompanisë “Interholding”, e përfshirë në rastin me ish sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Muhamed Zeqiri.

Pritet vendimi për ekstradimin e Ivanagiqit në Maqedoni. Ivanagiq është i dyshuar për ndihmë Zeqirit në keqpërdorim të mundshëm të detyrës zyrtare dhe autorizimit gjatë përgatitjes së studimit për ristrukturimin e Postës së Maqedonisë. Prokuroria ende është duke punuar në grumbullimin e provave dhe priten dëshmitë e Ivanagiqit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu