Refuzohet amandamenti i opozitës për rritjen e pagave

Qeveria dhe deputetët e shumicës parlamentare e refuzuan amendamentin e opozitës që të gjithë të punësuarve në sektorin publik tu rriten pagat për 2806 denarë.

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Bojan Stojanovski, deklsroi se këtë amendament e dorëzuan me kërkesë të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë, të cilët për momentin protestojnë për rritjen e pagave në sektrein publik.

Sot është dita e fundit e debatit në Kuvend në Komisionin për Financa dhe Buxhet kur debatohet për Rishikimin e Buxhetit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu