Rufija nga Gostivari me mesatare 10-të, studentja më e mirë në fakultetin e Kimisë

Gostivari mund të krenohet me sukseset e Rufija Idrizovskës. Ajo diplomoi si studentja më e dalluar me notë mesatare 10 në Fakultetin e Shkencave Matematikore në Shkup dhe në Institutin e Kimisë.

Falënderimet për përkushtimin dhe angazhimin e saj në fushën e kimisë, si dhe diploma për arsimin e lartë, iu dorëzuan këto ditë në një ceremoni të diplomimit në fakultetin përkatës.

“Gjithmonë investoni në njohuritë tuaja sepse vetëm dija është arma juaj e fuqishme me të cilën mund të jeni fitues në çdo fushë. Mos ndaloni së përmirësuari njohuritë tuaja dhe gjithmonë përpiquni për zbulime të reja dhe jini optimistë, besoni në veten tuaj. Përdorni njohuritë tuaja dhe investoni në vendin tonë të bukur, përpiquni të kërkoni punë këtu, jo jashtë vendit tonë.

Dikush me siguri do t’i njohë njohuritë e fituara dhe do t’ju ofrojë një punë të përshtatshme, unë besoj në këtë dhe do të jem këmbëngulës në atë fushë, por vetëm në vendin tim”, tha Rufija për Gostivarpress. /INA/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu