Santiana për nënën e saj: Është e vetmja femër në terren me 12 meshkuj

Gjatë një bisede të ngrohtë me bashkë-banorët e “Big Brother VIP Kosova”, Santiana ka shpalosur përvojat dhe sfidat e nënës së saj, e cila punon si police.

Ajo tregoi se nëna e saj është e vetmja grua që punon në terren bashkë me dymbëdhjetë kolegë meshkuj, një fakt që dëshmon guximin dhe përkushtimin e saj në një profesion që kryesisht dominohej nga burrat.

Tri gabimet që duhet të shmangni për të bërë foton perfekteTë vogla, por me vlera të çmuara: Pse është e rëndësishme të hani fara lini çdo ditëGuardiola mund të marrë një vendim tronditës në rast se City shpallet fajtor për shkelj…Ish-efektivi i RENEA-s u vetëplagos me armë zjarriÇfarë ndryshimesh ekonomike duhet të presin francezët?

Historia e Santianës ka tërhequr vëmendjen e banorëve të tjerë, të cilët, të frymëzuar nga rrëfimi i saj, i drejtuan disa pyetje për të mësuar më shumë rreth sfidave dhe arritjeve që nëna e saj ka përjetuar në rolin e saj të rëndësishëm.

Biseda u zhvillua në një atmosferë mbështetëse duke treguar interes të veçantë për veprimtarinë dhe përgjegjësitë që nëna e Santianës përballon çdo ditë në punën e saj.

Kjo ndarje e përvojave personalë nuk kaloi pa u vënë re, pasi banorët e quajtën nënën e Santianës si “trimëreshë”, një nderim që simbolizon guximin dhe rezistencën që ajo tregon në një mjedis të vështirë siç është polica.

Gjithashtu, ata e përshëndetën me admirim dhe respekt të theksuar, duke e pranuar si një shembull të jashtëzakonshëm të gruas që kryen punë të rëndësishme ndërsa i bën ballë sfidave të mëdha.

Ky moment në “Big Brother VIP Kosova” u bë jo vetëm një rrëfim mbi motivimin dhe përkushtimin, por gjithashtu një platformë për të diskutuar rreth rolit të femrës në profesione të caktuara dhe për të theksuar rëndësinë e trajtimit të barabartë në vendin e punës.

Santiana, me rrëfimin e saj, ka shtuar një dimension të ri në shtëpinë e “Big Brother”, duke dhënë banorëve një mundësi për të konsideruar dhe vlerësuar forcën dhe kontributin e grave në shoqëri.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu