Shqiptari puth të moshuarën italiane për hir të pasaportës (VIDEO)

Vështirësive të shqiptarit për të pasur një vend në Europë, nuk u kanë shpëtuar as martesat me të huaja për hir të pasaportës.

Kemi dëgjuar historitë e shumë të rinjve, të martuar me gra të huaja vetëm për letra. Këta të rinj martohen pa dashuri, mundohen që t’u plotësojnë këtyre zonjave kënaqësi të ndryshme qofshin ato dhe seksuale, vetëm për të marrë pasaportën e për të mos qenë më emigrantë pa letra në vendin e huaj.

Rasti më i fundit na vjen nga një i ri shqiptar i cili është filmuar nga disa miqtë e tij. Siç duket në video i riu po puthet me plakën, e cila duket e lumtur në krah të tij.

Rinia që nesër pritet të jetë e ardhmja e këtij vendi, fillimisht duhet të jetë një “babysitter” për gratë e moshuara, italiane. Duhet të kryejë detyrën, ti çojë ato të lumtura pranë varrit e pastaj të kthehet në atdhe si e tashme e tij.

Gjithsesi i urojmë jetë të lumtur çiftit, në fund të fundit dashuria nuk njeh moshë./Jeta osh Qef/

http://www.youtube.com/watch?v=15MAilqgvHk


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu