Si t’i bëni flokët topuz më të bukur francez

Është një topuz i quajtur chignon, i cili ka një histori të pasur. Është një model klasik flokësh që po evoluon vazhdimisht dhe po kthehet në modë. Është mirë ta bëni këtë topuz kur flokët nuk janë plotësisht të pastër.

Fillimisht ndani flokët në mes me një krehër, lëmoni pas veshëve dhe mblidhni në pjesën e pasme të kokës. Nëse flokët tuaj janë më të hollë, filloni duke tërhequr gjithçka në një bisht.

Pastaj merrni bishtin dhe rrotullojeni në një rreth në të kundërt të akrepave të orës: Përdridheni fort për një pamje më elegante ose lëreni të jetë më i relaksuar nëse dëshironi një efekt më të rastësishëm.

Vazhdoni të mbështillni flokët në formë topuzi me gishtin tregues. Mbështilleni rreth bazës së bishtit, më pas sigurojeni secilën anë të topuzit me disa karfica flokësh.

Në fund tërhiqni dhe lëshoni me kujdes skajet e topuzit për të marrë formën e dëshiruar.

Shikoni videon:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu