Strugë, ASH dhe VMRO nuk kanë marrë fondet (VIDEO)

Gati dy vjet pas zgjedhjeve lokale, dy partitë kryesore opozitare në Strugë, VMRO DPMNE dhe Aleanca për Shqiptarët ankohen se ende nuk i kanë marrë fondet e nevojshme që iu takojnë me Ligj nga pjesëmarrja e tyre në zgjedhjet e fundit lokale në vitin 2017. Ndryshe nga ata LSDM-ja dhe BDI në pushtet i kanë marrë tashmë paratë .Për këtë ata e fajësojnë qeverisjen aktuale lokale në Strugë, e cila duhet t’i transferojë këto para sepse bëhet fjalë për zgjedhjet lokale.

Paunoski dyshon se mund të jetë një gabim i qëllimshëm i administratës komunale. Sipas tij, kjo është një shumë që llogaritet sipas votës së fituar nga fletëvotimi. Në zgjedhjet e fundit lokale, VMRO-DPMNE fitoi 4,850 vota për listën e këshillit dhe 4,150 për kandidatin për kryetar komune.

VIDEO:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here