Ballina Etiketimet Amnistia

Etiketim: amnistia

Amnistia, më shumë se 400 të dënuar do të lirohen për...

Burgjet shqiptare janë të tejmbushura dhe kjo është konfirmuar edhe nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit gjatë disa verifikimeve në burgun e Fierit dhe Fushë-Krujës. Në...

Lajmet e fundit