Ballina Etiketimet AMSHA

Etiketim: AMSHA

Akademia e Shkencave të Maqedonisë nuk pranon ekspertin evropian Pribe, në...

Akademia Maqedonase e Shkencave dhe Arteve ka refuzuar të pranojë për anëtar të saj ekspertin evropian, Rajnard Pribe, i cili është një nga udhëheqësit...

Lajmet e fundit