Ballina Etiketimet Arrihet

Etiketim: arrihet

Arrihet marrëveshje për mbulimin e Bit Pazarit në Shkup (VIDEO)

Arrihet marrëveshje mes tregtarëve dhe pronarit të ri të një pjese të Bit Pazarit. Tregtarët thonë se janë dakorduar për shumë gjëra me pronarin...

Ekskluzive: Arrihet marrëveshja mes BDI dhe VMRO!

BDI dhe VMRO-DPMNE janë marrë vesh për pikat kryesore të marrëveshje për koalicion të ri dhe kjo marrëveshje pritet të shpallet së shpejti. Nga burime...

Lajmet e fundit