Ballina Etiketimet Eco guerilla

Etiketim: eco guerilla

“The Guardian”: Tetova më e ndotura në evropë, Eko Guerilla: Rezultatet...

Tetova radhitet e para në listën e qyteteve më të ndotura në Evropë me 81 mikrogramë të grimcave PM2.5 për një metër kub. Këtë të...

Eco Guerilla: Përfundimisht pa ‘Jugohromin’ ajri në Tetovë është për 40...

Lëvizja Eco Guerilla në një reagim për Telegrafi Maqedoni në lidhje me kërkesën e Sindikatës së Jugohromit që kombinati të rifillojë punën pa filtra,...

Arifi: Jugohromi filtrat, ose të mbyllet!

Unë si e para mes të barabartëve në qytetin tim, propozoj dhe qëndroj fuqishëm pas faktit që nëse nuk janë përmbushur kushtet dhe nuk...