Ballina Etiketimet Gjorgje ivanov

Etiketim: gjorgje ivanov

Fjalën e ka tani Ivanov, LSDM garancat e kërkuara i’a ka...

Kryetari i Maqedonisë, Gjorge Ivanov ka kërkuar garancat se në shtet nuk do të ndodh prishja e rendit kushtetues dhe unitaritetit të shtetit me...

Lajmet e fundit