Ballina Etiketimet Historia e pellazgeve

Etiketim: historia e pellazgeve

A janë shqiptarët populli më i vjetër në Ballkan? Citimet që...

Shqiptarët janë ndër popujt më të vjetër të Ballkanit dhe Kontinentit Evropian. Pellazgët, Ilirët, arbëreshët, shqiptarët apo albanët siç i quajnë sot mbarë bota...