Ballina Etiketimet Investimet ne maqedoni

Etiketim: investimet ne maqedoni

Trotuare dhe rrugë të reja në Gjevgjeli

Komuna e Gjevgjelisë do të ndajë më shumë se 25 milion denarë, nga buxheti i saj për ndërtim dhe rregullim të rrugëve të reja...

Gruevski inaguron 1000 vende të reja pune në Veles, ku humbi...

Një tjetër investim që krijon 1000 vende të reja pune orientohet në zonat me shumicë maqedone, Bëhet fjalë për investimin e kompanisë gjermane “STS Tekstajlls”....

АNALIZË: Maqedoni, plane të mëdha investuese – a do të realizohen...

 Edhe një vit ambicioz “investues” paralajmërohet me buxhetin e vitit 2017. Sipas projektimeve të reja, vitin e ardhshëm niveli i investimeve kapitale, gjegjësisht atyre...

Lajmet e fundit