Ballina Etiketimet Korupsion

Etiketim: korupsion

Një tjetër raport për korrupsionin në Maqedoni

Maqedonia nuk ka përmbushur as minimumin e rekomandimeve të organizatave relevante ndërkombëtare që kanë të bëjnë me luftën kundër korrupsionit në institucionet shtetërore. Në raportin...

Kur luksi dhe varfëria shfaq tragjikomiken në të përditshmen tonë

Kjo është njëra prej shumë godinave shtetërore ku qeveria e rilindjes ka investuar plot 1.8 milionë dollarë për restaurimin e saj. Janë me dhjetra...

Lajmet e fundit