Ballina Etiketimet Libreza partiake

Etiketim: libreza partiake

Maqedoni, nëse do punë, eja në parti!

Për vetëdije më të lartë qytetare mbi të drejtat qytetare dhe gatishmëri që të kontrollohet pushteti nga vet zgjedhësit, kanë porositur panelistët në debatin...

Lajmet e fundit