Ballina Etiketimet Mareveshja e perzhinos

Etiketim: mareveshja e perzhinos

Trajanov: Katër partitë nënshkrues të Përzhinos janë marrë vesh t’i shtyjnë...

Deputeti dhe lideri i Lidhjes Demokratike, Pavle Trajanov deklaroi se ka dëgjuar komente që katërt partitë politike, nënshkruese të Marëveshjes së Përzhinos, janë marrë...

Nëse dështon “Përzhino 2” nuk ka arsyetim për partitë nënshkruese, Brukseli...

Analistët dhe njohësit e politikës në Maqedoni, shprehen se tashmë pas nënshkrimit të marrëveshjes së Përzhino 2, tek partitë politike në Maqedoni nuk ekziston...