Ballina Etiketimet Matura shteterore

Etiketim: matura shteterore

Gjimnazistët e Tetovës më të mirët në Maqedoni

Dy nxeneset e Gjimnazit Lejla Rexhepi dhe Erona Bexheti maturantet më të suksesshme në provimet eksterne në RM Nga rezultatet e provimit ekstern për vitin...