Gjimnazistët e Tetovës më të mirët në Maqedoni

Dy nxeneset e Gjimnazit Lejla Rexhepi dhe Erona Bexheti maturantet më të suksesshme në provimet eksterne në RM

Nga rezultatet e provimit ekstern për vitin 2015/2016 doli që dy nxënëset më të dalluara në tërë Republikën e Maqedonise janë Lejla Rexhepi dhe Erona Bexheti. Një sukses ky që është për tu mburur si qytet. Vlen të theksohet fakti që është bërë një punë jashtëzakonisht në përmisim e cilësisë arsimore këto vite dhe sidomos me vendosjen e kriteriumeve strikte në shkollat e mesme për sa I përket regjistrimeve te nxënëse.

Te matures shteterore 2016 ne RM. Urime per nxeneset, mentoret e tyre dhe drejtorine e Gjimnazit!


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu