Ballina Etiketimet Medikal istambul

Etiketim: medikal istambul

Si të dallohen simptomat e hershme të kancerit dhe si të...

Me 8.2 milionë viktima çdo vit, kanceri konsiderohet si sëmundja e shekullit 21, por nëse kapet në faza të hershme ka shpresë për shpëtim. Shumë...