Ballina Etiketimet Ndihma sociale

Etiketim: ndihma sociale

Blerja e votave përmes ndihmës sociale

Qenda për liri “CIVIL” është duke e zbatuar pilot-projektin “Premtimet dhe keqpërdorimet”, i cili do të merret me keqpërdorimin e të drejtës sociale për...

Lajmet e fundit