Blerja e votave përmes ndihmës sociale

Qenda për liri “CIVIL” është duke e zbatuar pilot-projektin “Premtimet dhe keqpërdorimet”, i cili do të merret me keqpërdorimin e të drejtës sociale për qëllime politike dhe qëllime zgjedhore.

Qëllimi këtij projekti është të rrit vetëdijen e publikut për abuzim të temave sociale në kontekstin e zgjedhjeve dhe për të parandaluar praktikat manipuluese të qendrave të fuqishme politike. Ky projekt po zbatohet në bashkëpunim me fondacionin Heinrich Boll – zyrën në Sarajevë.

 CIVIL do të organizojë një konferencë për të paraqitur analizë të bazuar në gjetjet e grupit të monitorimit dhe pikëpamjet e të intervistuarve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu