Ballina Etiketimet Profesori

Etiketim: profesori

Studenti që morri mësimin e jetës nga profesori: Më i lumtur...

Një student doli në shëtitje me profesorin e tij, duke shëtitur dhe biseduar gjatë rrugës, ata shikuan rroba dhe një palë këpucë të vjetra...

Profesori u shpjegoi studentëve të tij problemin më të vështirë të...

Një ditë gjatë leksioneve një profesor universiteti i pyeti studentët e tij, se sa mendonin se peshonte gota e ujit që ai po mbante...

Lajmet e fundit