Ballina Etiketimet Shijojn

Etiketim: shijojn

Struganët shijojnë urën e re

Në fundvit në Strugë u lëshua në përdorim ura simbol e qytetit, e cila me vendim të përbashkët të komunës së Strugës dhe donatorit...

Lajmet e fundit