Ballina Etiketimet Skleroza

Etiketim: skleroza

Lind aplikacioni për të sëmurët me sklerozë

Në Milano janë shfaqur aplikacionet për kontrollin e pajisjeve elektronike dhe paraqitjen e tru-kompjuterit. Tashmë njerëzit me sklerozë do të komunikojnë më lehtë, në saje...

Nuk ju pëlqen zëri juaj pasi tingëllon ndryshe kur e dëgjoni...

Gjatë kohës kur flasim e dëgjojmë zërin tonë në mënyrë tjetër nga ajo si e dëgjojmë kur e incizojmë në një video. Kjo është...

Skleroza mund të kuptohet 10 vjet para, ja cila është shenja...

Pas analizimit të 183 pacientëve, u vu re se ata që ishin në fazat e para të sëmundjes, e kishin të vështirë të ndjenin...

Lajmet e fundit