Ballina Etiketimet Te lira

Etiketim: te lira

Ndërkombëtarët apelojnë për zgjedhje të lira dhe demokratike në Maqedoni

Përfaqësitë diplomatike në Maqedoni, paralajmërojnë qytetarët e tyre të kenë kujdes ditën e zgjedhjeve. Ambasada e SHBA-ve, ato të BE-së por edhe përfaqësitë tjera diplomatike,...

Lajmet e fundit