Ballina Etiketimet Toleruashme

Etiketim: toleruashme

Demiri: Kërcënimet e BDI-së të patolerueshme

Paraqitjen e dukurisë së kërcënimeve ndaj intelektualëve dhe zërave kritik, siç ishte rasti i fundit ndaj Ai Pajazitit, sociologët e sqarojnë si frikë që...

Lajmet e fundit