Ballina Etiketimet Tregime islame

Etiketim: tregime islame

Gruaja që kërkoi nga profeti Musa a.s ti lutet Zotit t’i...

Një grua vajti tek profeti Musa a.s dhe i tha:”O i dërguar i Zotit! Lute Zotin të më japë një fëmijë të mbarë e...

Mirënjohja, kjo ndjenjë e harruar

Që nga fillimi i krijimit të njeriut është rrahur çështja e mirënjohjes dhe e falënderimit ndaj Allahut. Pasi refuzoi t’i përulej Ademit a.s., djalli...

Historia e mbretit që nuk kishte fëmijë

Një nga mbretërit e Indisë shquhej për urtësinë dhe logjikën e shëndoshë. Edhe pse kishte vite që ishte martuar, ai nuk kishte fëmijë. Për...

Mbreti dhe plaku i varfër

Ishte një mbret që vendosi të dilte të shëtiste mbretërinë dhe të vizitojë popullin, ndërsa kalonte nëpër vende të ndryshme, çdokush ngutej që ta...

Avokati dhe telefoni

Një avokat i ri e kishte rregulluar zyrën për mrekulli. Ndërsa si kurorë të saj, në tavolinë vendosi një telefon mjaft luksoz ashtu që...

Gabimi të cilin e bëjmë të gjithë

Një herë ekzistonte një njeri i cili kishte katër djem. Ai dëshironte që djemtë e tij të mësojnë që të mos gjykojnë shpejtë për...

Lajmet e fundit