Ballina Etiketimet Tregime te bukura shqip

Etiketim: tregime te bukura shqip

Studenti që morri mësimin e jetës nga profesori: Më i lumtur...

Një student doli në shëtitje me profesorin e tij, duke shëtitur dhe biseduar gjatë rrugës, ata shikuan rroba dhe një palë këpucë të vjetra...

Tregimi mbi amanetin që i la të birit babai i pasur

Një njeri i pasur, kur e kuptoi se po i afrohej vdekja, thirri djalin e tij dhe i tha: “Biri im, mua më është...

Këshilla e babait për djalin e tij që ishte tepër nevrik

Babai, duke e ditur se djali i tij është tepër nevrik, i thotë djalit të tij: “Unë dua të jap një këshillë se si...

Tregimi mbi personin që shkoi në Haxh dhe gjeti një qese...

Disa pasanikë nga Siria vendosën të shkojnë dhe të kryejnë ritualin e shenjtë të haxhit. Me qëllim që tu shërbejë e tu përgatisë ushqimin,...

Tregimi mbi mbretin i cili vendosi të shpërblejë me një kurorë...

Një ditë, mbretit i lindi një ide: Të shpërblejë me një kurorë floriri një nga qytetarët që ka dhënë kontributin më të madh në...

Tregim, për ta shkatërruar një qytetërim, shkatërro familjen, arsimin dhe modelet...

Kinezët e lashtë, duke dashur të jetojnë në paqe, vendosën të ndërtojnë murin kinez, i cili do i mbronte nga armiqtë e jashtëm. Ata...

Lajmet e fundit