Ballina Etiketimet Unioni

Etiketim: unioni

Unioni i Komunave Shqiptare në Ballkan synon të zgjerohet

Me qëllim të krijimit të mekanizmave të bashkëpunimit, në Tiranë është krijuar Unioni i Komunave Shqiptare, që përfshin komunat kryesore që drejtohen nga shqiptarët...

Ahmeti: Serbisë po i dhemb shumë Unioni i Bashkive Shqiptare

Lojë për fëmijë të vegjël dhe përrallë joserioze e ka quajtur kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq Unionin e Bashkive Shqiptare që u formua këtë...

Krijohet Unioni i Komunave Shqiptare në rajon

Krijohet për herë të parë Unioni i Bashkive dhe Komunave kryesore që drejtohen nga shqiptarë në rajon... Ky union synon krijimin e mekanizmave të duhur...

Lajmet e fundit